Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax gaat met Fred Grim praten

5 november 2001 23:37 - BN/De Stem

Verslaggever: M

Ajax is van plan om voor het einde van het jaar met Fred Grim om de tafel te gaan zitten om te praten over zijn toekomst bij de Amsterdamse club. Het contract van de 36-jarige doelman loopt namelijk aan het eind van dit seizoen af. Co Adriaanse zou naar verluid wel verder willen gaan met de keeper, die persoonlijk een goede competitiestart kende. Door zijn goede prestaties hield hij o.a. Bogdan Lobont op de bank. De Roemeen verdween later op huurbasis naar Roemenie. Grim is sinds zijn komst van Cambuur Leeuwaren al aan zijn 8ste seizoen bezig in Amsterdam. Sinds zondag mag Fred Grim zich aanvoerder noemen van het eerste elftal van Ajax. Hij nam de aanvoerdersband over van Tomas Galasek.

Meer op BN/De Stem




Tags

grim adriaanse bogdan cambuur competitiestart galasek leeuwaren lobont roemeen roemenie tomas verluid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper