Transparent
Inloggen
Sluiten

Johnny Heitinga opgeroepen voor Jong Oranje

5 november 2001 18:29 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: P.

Ajacied Johnny Heitinga is voor de eerste keer door bondscoach Mark Wotte opgeroepen voor Jong Oranje. Het gaat om de twee barragewedstrijden tegen Jong Engeland. Inzet van deze wedstrijden is een plaats op het EK in 2002.

Vanaf dinsdagochtend gaat Jong Oranje in trainingskamp om zich voor te bereiden. Behalve verdediger Heitinga zijn ook middenvelder Rafael van der Vaart en aanvaller Andy van der Meyde geselecteerd. Youssouf Hersi, verhuurd aan NAC, is ook geselecteerd. Op de reservelijst zijn de namen van Serge van den Ban en Darl Douglas, beiden in dienst van Haarlem, te vinden.

Op vrijddag 9 november speelt Jong Oranje de eerste van de twee wedstrijden tegen Jong Engeland in Utrecht. Dinsdag 13 november is de return in het stadion van Derby County.

Meer op WWW.AJAX.NL
Tags

jong oranje heitinga johnny engeland andy ban barragewedstrijden county darl derby douglas hersi meyde nac rafael serge trainingskamp utrecht vaart vrijddag wotte youssouf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom berghuis bergwijn bertjek boomen branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei godts gooijer hato henderson jim kiki kroes leverkussen mislintat olympiakos rensch rijkhoff sevic skimovic sosa sutalo traore wilson