Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol: bij Ajax nemen ze geen genoegen met 1-0

12 maart 2010 09:34

Aan de vooravond van Ajax-PSV spreekt Martin Jol over het verschil tussen Ajax en PSV. "Bij andere clubs zijn ze blij als ze winnen. Bij Ajax is er na een 4-0 overwinning nog kritiek. En als we bij Ajax met 1-0 winnen - een keertje of acht achter elkaar - zal niemand daar blij van worden."

"PSV is een provincieclub, wat Feyenoord duidelijk niet is en Ajax al helemaal niet. Dat wil niet zeggen dat je ze daarmee diskwalificeert. PSV is de laatste twintig jaar vaker kampioen geworden dan Feyenoord en Ajax bij elkaar. Dat is iets waar ze trots op zullen zijn." Jol noemt de Eindhovenaren zakelijk. "Dat is het wel als je - ik geloof - dertien keer met één doelpunt verschil wint. Maar ik kan er niks over zeggen. Het zou aardig cynisch zijn als we dat PSV kwalijk nemen. PSV bereikt zijn doel, maar het is een andere club, met een andere stijl en een andere cultuur. Wij willen goed spelen en veel doelpunten maken."




Tags

jol feyenoord cynisch diskwalificeert keertje provincieclub stijl vooravond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal