Adriaanse: 'We hadden de 3 punten moeten pakken'

4 november 2001 21:23

Verslaggever: M

Co Adriaanse toonde zich op de persconferentie na afloop van de competitiewedstrijd tussen De Graafschap en Ajax in Doetinchem niet tevreden over de uitslag van het duel (1 - 1 gelijkspel). Volgens de Amsterdammer had Ajax tegen de Superboeren de 3 punten moeten pakken. 'Vooral in de 1e helft hebben wij goed voetbal gespeeld. Alleen de een-na-laatste pass kwam niet goed aan. In de 1e helft hadden we het veldoverwicht moeten uitdrukken in 2 doelpunten, dan is het voorbij. In de 2e helft zag het er heel anders uit. Uit een ontrecht toegekende vrije trap scoort De Graafschap. Het komt goed uit dat we daarna direct gelijk maken. We hebben daarna nog enkele goede kansen gehad, die we niet hebben benut.