Ajax in Doetinchem niet voorbij De Graafschap

4 november 2001 16:33

Verslaggever: M

Ajax is er zondagmiddag in Doetinchem niet in geslaagd om van De Graafschap te winnen. De gehavende Amsterdammers, die in totaal 10 spelers voornamelijk wegens blessures niet konden inzetten, moesten na 90 minuten genoegen nemen met een 1 - 1 gelijkspel tegen de Superboeren. 11.000 toeschouwers zagen de thuisclub in de 76ste minuut tegen de verhoudingen in op voorsprong komen door een treffer van Meerdink. Lang konden de supporters van De Graafschap echter niet genieten van die voorsprong. E e n minuut later zorgde Wamberto namelijk al voor de gelijkmaker voor de aanvallende Amsterdamse ploeg. In het restant van de wedstrijd kregen beide elftallen nog een aantal goede kansen, maar die werden niet benut waardoor de 1 - 1 stand op het scorebord bleef staan.