Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing De Graafschap - Ajax

3 november 2001 16:49

Verslaggever: RvN

Ajax speelt zondagmiddag om 14.30 uur in Doetinchem de competitiewedstrijd tegen De Graafschap. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Dick Jol. Ajax moet in de wedstrijd laten zien dat het over de enorme domper van de uitschakeling voor de UEFA Cup is heengekomen. Tegen De Graafschap zou dat moeten kunnen, de ploeg staat momenteel op een 12e plaats op de ranglijst. Zo'n week geleden wist Jong Ajax immers al makkelijk te winnen van het eerste elftal van De Graafschap voor de beker.

Bij Ajax ontbreken Ibrahimov wegens zijn schorsing, Pasanen, Vierklau, Van der Gun, Yakubu en Cruz met blessures. Of Trabelsi op tijd fit is voor de wedstrijd moet nog blijken. Hoe Adriaanse gaat spelen is nog onduidelijk, het is onbekend of hij de speelwijze van afgelopen donderdag wil vasthouden tegen De Graafschap.

De Graafschap heeft ook enige personele problemen en heeft daarom haar elftal behoorlijk om moeten gooien. Van Vossen, Van der Kruis en Turpijn ontbreken bij De Graafschap.

Trainer Jurrie Koolhof hoopt dat zijn club kan profiteren van het 'tikkie' dat de Ajacieden afgelopen donderdag kregen van FC Kopenhagen. 'Zij hebben nog weinig tijd gekregen om te herstellen, dus wellicht zouden we daarvan kunnen profiteren.

Opstelling De Graafschap: Postma, Bot, Vreman, Berck beelenkamp, Frankel, Van Leerdam, Nok, Meerdink, Van der Brom, Schulp en Valeev.

Meer op




Tags

graafschap voorbeschouwing adriaanse beelenkamp berck bot brom cruz doetinchem frankel heengekomen ibrahimov jol jong jurrie koolhof kopenhagen kruis leerdam meerdink nok pasanen postma schulp trabelsi turpijn uefa valeev vierklau vossen vreman yakubu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos