Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wint met 4-0 van Vitesse

21 februari 2010 16:27

Ajax heeft na de onterechte nederlaag thuis tegen Juventus Vitesse zoekgespeeld. Het zou uiteindelijk bij 4-0 blijven. Siem de Jong tekende voor twee treffers.

Ajax begon goed aan de wedstrijd. Vitesse had nauwelijks iets in te brengen. De 3-0 stand bij rust was vertekend, Ajax veel verder uit kunnen lopen. Eerst was het Siem de Jong die een overstapje van pantelic op waarde schatte en de 1-0 binnenschoot. Vervolgens waren het Suarez en Verhaegh die de tweede en derde maakten. Verhaegh deed dat in eigen goal.

In de tweede helft stokte de teller bij Ajax. Siem de Jong kon zijn tweede van de wedstrijd maken, maar daar bleef het vervolgens bij. Suarez zou uiteindelijk drie keer de paal raken. De paal en een goed keepende Velthuizen hielden Ajax uiteindelijk van een monsterscore.




Tags

vitesse jong suarez verhaegh juventus keepende monsterscore overstapje pantelic schatte stokte velthuizen zoekgespeeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos