Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol: gesproken met Suarez over gele kaart

19 februari 2010 15:06 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Op Ajax.nl laat Martin Jol weten vanmorgen met Luis Suarez gesproken te hebben over de gele kaart die hem een schorsing opleverde voor de return in Turijn. "Ik was boos op Luis en Luis was dat gelukkig ook op zichzelf. We hebben er vanmorgen met elkaar over gesproken. Wat er is besproken en of we sancties hebben opgelegd, blijft intern. We hebben overigens met elke speler gesproken, dus ook met Jan Vertonghen die aangaf ziek te zijn van de tegengoals. Maar het gaat uiteraard niet alleen om hem; het gaat om alle spelers. Als je in potentie beter bent en kansen creeërt dan moet je de wedstrijd winnen. Ik kan ook niet zeggen dat dit de beste wedstrijd van het seizoen was, want je moet ook kijken naar het rendement. Tegen PSV en de tweede helft bij AZ hebben we ook heel goed gespeeld. Datzelfde geldt voor het thuisduel tegen NAC, eerder dit seizoen. Die middag scoorden we zes keer. Toen was het rendement dus heel hoog."

Meer op Ajax.nl




Tags

jol suarez nac sancties tegengoals turijn vertonghen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.257 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey derk elsimao gaal godts goedkopere handel hato henderson johanssen kiki kpmg kroes medic mislintat nahoj praag rensch rulli rvc sosa sutalo teze twente voorkennis wijs