Transparent
Inloggen
Sluiten

Onterechte nederlaag tegen Juve: 1-2

18 februari 2010 20:52

Ondanks een uitstekende wedstrijd heeft Ajax thuis in de eerste wedstrijd van de tweede ronde van de Europa League verloren. Tegen Juventus eindigde het duel in een 1-2 nederlaag. Sulejmani zorgde voor het enige doelpunt voor Ajax.

Ajax begon uitstekend aan de wedstrijd. De ploeg zocht de aanval en jaagde continu op de tegenstander. Nadat de eerste storm leek geluwd kwam Ajax toch op de verdiende voorsprong. Bij een counter werd Sulejmani weggestuurd. na een run van zeker 30 meter liep hij voorbij zijn directe tegenstander en schoot hij door de benen van Buffon binnen.

Juventus kwam eigenlijk alweer heel snel op gelijke hoogte. Amauri kon een voorzet binnenkoppen. Ajax ging na die goal op dezelfde voet verder en op zoek naar de 2-1. In de tweede helft viel tegen de verhouding in de 1-2. het was opnieuw Amauri die nu Vertonghen in de lucht aftroefde en zijn tweede kon maken.

Ajax kon in het vervolg zijn wil niet meer opleggen aan Juventus. Toch kreeg de ploeg met name via Siem de Jong nog kansen. Hij was het dichtstbij met een bal op de binnenkant van de paal. Het zat echter Ajax niet meer, waardoor de onverdiende nederlaag een feit werd.




Tags

juventus amauri juve sulejmani binnenkant binnenkoppen buffon counter dichtstbij geluwd jaagde jong lucht opleggen run verhouding vertonghen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kaplan kiki kopduel leeftijdscategorie metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam