Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax blij met uitverkocht huis tegen Juventus

15 februari 2010 23:07

Ajax kan tijdens de dubbele confrontatie met Juventus zowel tijdens de uit- als thuiswedstrijd op de volledige steun van de Ajax-supporters rekenen. Zowel voor het duel in Turijn als Amsterdam zijn alle kaarten voor Ajaxfans uitverkocht. Voor het thuisduel zijn ruim 50.000 kaarten verkocht. Een week later tijdens de return in Italië zullen zo’n 1.500 Ajax-supporters het team van Martin Jol vanuit het bezoekersvak steunen.

Martin Jol op Ajax.nl: "Ik moest gelijk denken aan thuiswedstrijden die Ajax in de Champions League speelde. Een bomvol stadion met al die vlaggetjes, dat zorgt voor een geweldige stemming. We voelen elke wedstrijd de steun van het Ajax-publiek en tegen een tegenstander als Juventus kunnen we de aanmoedigingen van onze supporters natuurlijk goed gebruiken."
Tags

juventus jol aanmoedigingen ajaxfans bezoekersvak confrontatie turijn vlaggetjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom backup berghuis bergwijn branco brobbey dumfries elsimao farioli forbs frimpong godts hato jong kaplan kiki kluivert linksbuiten oranje rcm reijnders rosario schouten sevic sosa timber traore weghorst wijndal