Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol:gevaar Feyenoord in de omschakeling

29 januari 2010 23:34

Op Ajax.nl laat Martin Jol weten dat bij de tegenstander de druk heel anders is en dat gevolgen heeft. "Het was een fantastische wedstrijd tegen PSV. Maar Feyenoord doet het hele seizoen al mee. Daar ligt er minder druk op dan bij ons. Als je voor het seizoen al zegt 'laat ons de komende vier jaar met rust', dan is de verwachting anders en gaat het goed."

"Beide clubs hebben dezelfde soort samenstelling. Feyenoord heeft net als wij een jonge ploeg met ervaren spelers. Het gevaar bij Feyenoord zit in de omschakeling. Zeker als ze voor eigen publiek spelen willen ze wel lopen. Ik verwacht niet dat Feyenoord in de eigen zestien zal gaan hangen. Maar ze spelen in veel wedstrijden anders. Wij moeten echter van onszelf uitgaan en zijn sterk genoeg om het goed te doen. We moeten wel zorgen dat we niet te makkelijk een goal tegenkrijgen. Maar dat geldt voor hen ook."




Tags

feyenoord jol omschakeling tegenkrijgen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht