Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax sluit sponsorcontract met Toto

22 januari 2010 18:11 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Ajax heeft een sponsorovereenkomst gesloten met Stichting de Nationale Sporttotalisator, bekend van onder andere Toto. De overeenkomst heeft een ingangsdatum van 1 januari 2010 en heeft een looptijd van drie jaar, tot en met 31 december 2012.
Commercieel directeur Henri van der Aat: "Natuurlijk is het bij een sponsorovereenkomst van belang dat het inkomsten voor Ajax genereert, dat gebeurt en dat is dus goed voor Ajax. Er zijn veel bedrijven die op een of andere manier de sport en de resultaten daarvan gebruiken in hun communicatie, zo ook Toto. De sport hoort en moet daar ook beter van worden. En daarom zijn wij zeer content met deze overeenkomst."

Meer op Ajax.nl




Tags

sponsorcontract sponsorovereenkomst aat genereert henri ingangsdatum sporttotalisator

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey elsimao godts gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper