Transparent
Inloggen
Sluiten

Mido meldt interesse van Ajax

19 januari 2010 18:20 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

Hossam 'Mido' Achmed zegt door Martin Jol te zijn gepolst voor een terugkeer naar Amsterdam. Mido en Jol kennen elkaar van Tottenham Hotspur. Hij speelt momenteel bij het Egyptische Zamalek. Tegen de Egyptische sportzender Modern Sports zei hij dinsdag: "Het staat voor negentig procent vast dat ik vertrek bij Zamalek. Hull zit al een tijdje achter me aan en een andere Engelse club, waar ik nog niets over mag zeggen, is ook geïnteresseerd. De andere club waar ik het over heb speelt nu in het rechterrijtje van de Premier League, maar komt niet uit in Europa." De voorkeur van Mido gaat uit naar Ajax. "Martin Jol heeft me gevraagd of er een mogelijkheid is om terug te keren naar Amsterdam. Mijn voorkeur gaat nu uit naar Ajax, aangezien zij in de Europa League spelen en ik mezelf wil laten zien. Ze gaan binnen twee of drie dagen een officieel bod op me uitbrengen."

Wat zou jij vinden van een transfer van Mido: geef jouw mening

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

mido jol egyptische zamalek achmed gepolst hossam hull modern rechterrijtje sportzender tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos