Transparent
Inloggen
Sluiten

'grove leugens Rudy'

21 februari 2000 01:42

Verslaggever: M

Jan Wouters heeft na afloop van de wedstrijd tegen De Graafschap gereageerd op de kritiek die Rudy de afgelopen weken in vershcillende media liet horen. Hij noemde de aantijgingen van Rudy 'grove leugens'. Rudy had in de interviews laten weten asociaal te zijn behandeld door Jan Wouters. Hij zou slechts e e n keer met Wouters kort gesproken te hebben over zijn gedwongen vertrek, niet meer mee mogen eten met de selectie en zijn auto niet meer op dezelfde plaats mogen parkeren.

Jan Wouters ontkende de aantijgingen en zij meerdere malen met Rudy gepraat te hebben en hebben laten weten dat er voor Rudy geen plaats meer was bij Ajax. Het natrappen van Rudy vanuit Belgie is volgens Wouters totaal ongepast en getuigd niet van enig respect ten opzichte van Ajax.

Meer op




Tags

rudy wouters grove aantijgingen asociaal belgie getuigd graafschap malen natrappen parkeren vershcillende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht