Transparent
Inloggen
Sluiten

Maaskant: wij gaan oorlog maken

15 januari 2010 14:44

Robert Maaskant voorspelde op de website van NAC een fel NAC zondag. 'Ajax is de favoriet, maar wij gaan oorlog maken. Ajax zal dominant willen spelen, dat is altijd zo. Wij moeten daarop anticiperen door scherp te verdedigen en de ruimtes goed te bespelen met de individuele klasse waarover we beschikken."

NAC wil revanche voor de grote nederlaag in Amsterdam. "Die wedstrijd geldt dus als voorbeeld van hoe het niet moet. We hebben in de eerste helft van de competitie twee hele slechte wedstrijden gespeeld, tegen Roda JC en tegen Ajax. Als je tegen Ajax slecht speelt, dan is de kans groot dat je meteen een flinke klets te pakken krijgt. Dat mag dus zondag sowieso niet gebeuren!"




Tags

maaskant nac oorlog anticiperen dominant klets revanche roda voorspelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht