Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax werkt niet mee aan plannen Eredivisie Live

13 januari 2010 15:29

Verslaggever: RvN

In de Telegraaf laat een woordvoerder van Ajax weten dat de Amsterdamse club niet mee zal werken aan de plannen van Eredivisie Live voor de tweede seizoenshelft. Negen clubs hebben al toestemming gegeven om te filmen in de kleedkamers bij een zege. Alle clubs op Ajax na zegden daarnaast hun medewerking toe om in de rust de coach danwel een speler beschikbaar te stellen voor interviews. Eredivisie Live wil daarmee meer kijkers binden.

'Omdat het volgens ons geen extra abonnees oplevert, schieten wij er financieel niets mee op. En als zich wel extra mensen abonneren, dan blijft de extra opbrengst laag voor ons', zegt commercieel directeur Henri van der Aat.

'Verder zijn het rechten die wij wellicht zelf gaan vermarkten. Zo'n stap levert ons veel meer op dan wat Eredivisie Live voor ons zou kunnen ophalen met die initiatieven'. Van der Aat bestrijdt dat Ajax zich aan het solidariteitsbeginsel wil onttrekken. 'Wij werken overal aan mee zoals is afgesproken bij de presentatie van Eredivisie Live. De betreffende rechten maken geen onderdeel uit van het contract en daarom houden wij ze in eigen beheer om er op (korte) termijn iets mee te doen'.




Tags

eredivisie aat abonnees abonneren bestrijdt filmen henri solidariteitsbeginsel telegraaf vermarkten zegden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos