Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen Ajax-supporters bij Heerenveen - Ajax

22 oktober 2001 19:29 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: P.

SC Heerenveen heeft vanwege verbouwingen aan het Abe Lenstra-stadion dispensatie gekregen om niet het normale aantal van 1000 kaarten beschikbaar te stellen aan de bezoekende club, maar 395 kaarten. Hiernaast is Heerenveen echter wel verplicht om als de bezoekers 200 kaarten extra willen ontvangen, deze kaarten beschikbaar te stellen. De Friese eredivisionist stelt voor de wedstrijd tegen Ajax slechts 395 kaarten beschikbaar.

Ajax kan daardoor voor zijn supporters geen kaartverkoop organiseren voor de uitwedstrijd van komende woensdag. Ajax doet de dringende oproep aan de supporters om niet individueel naar Heerenveen af te reizen.

De beslissing van Ajax wordt in supporterskringen breed gedragen. De 395 kaarten worden wel afgenomen: uit protest tegen de gang van zaken zal de bestuurlijke leiding van Ajax komende woensdagavond in het uit-vak plaatsnemen.

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

heerenveen dispensatie eredivisionist friese hiernaast protest supporterskringen verbouwingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam