Transparent
Inloggen
Sluiten

Jan Wouters boos op Christian Chivu

20 februari 2000 19:17

Verslaggever: M

Jan Wouters liet zich na afloop van de wedstrijd Ajax - De Graafschap (2 - 1) tijdens de persconferentie boos uit over de rode kaart die Christian Chivu in de slotfase van het duel opliep. Het was de vierde rode kaart in een half jaar tijd voor de jonge Roemeen.

De hoofdcoach was niet te spreken over Chivu: 'Ik vraag me af of hij zijn les nou nog niet heeft geleerd. Hoelang heeft iemand nodig zijn les te leren?
Nu krijgt hij weer een dure les, want dit kost hem weer een paar wedstrijden'.

Wouters vind dat hij lang genoeg zijn handen boven het hoofd van Chivu heeft gehouden. 'Hij is onervaren. Hij kwam hier dit seizoen als jongen van achttien jaar en moest wennen. Bovendien was hij gehaald als linksback, maar speelt nu centraal. Maar eens houdt het op.'

Meer op
Tags

chivu wouters les graafschap hoelang roemeen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao farioli halven hato henderson hlynsson jim jong kiki koeman kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst