Transparent
Inloggen
Sluiten

Bruno Silva voor een jaar verhuurd aan Internacional

23 december 2009 18:11 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Bruno Silva verhuist in de winterstop definitief naar Internacional. Ajax en Sport Club Internacional, uit de Braziliaanse stad Porto Alegre, hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van de rechtsback. De overeenkomst geldt voor één kalenderjaar en loopt van 1 januari 2010 tot en met 31 december 2010. De verdediger staat nog tot en met 30 juni 2012 onder contract bij Ajax.

"Internacional is een topclub, die tweede is geworden in de Braziliaanse competitie", vertelt Bruno Silva op Ajax.nl. "Ik wil met Uruguay het WK in Zuid-Afrika halen. Dat is mijn grote doel. Natuurlijk weet ik niet of ik het met speeltijd bij Internacional ga redden, maar nu heb ik er in elk geval wel alles aan gedaan. Ik ga de lol en de humor in de Ajax-kleedkamer natuurlijk wel missen. Ook Luis zal ik natuurlijk missen. Maar vanuit Brazilië blijf ik Ajax komend jaar zeker volgen."

Meer op Ajax.nl




Tags

internacional silva afrika alegre humor porto uruguay

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper