Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verliest van Anderlecht: 1-3

17 december 2009 20:53

Voor de 35.000 fans in de Amsterdam Arena, van wie velen er vanwege het weer moeite hadden om er te komen, liet Ajax zich niet van zijn beste kant zien. De ploeg verloor uiteindelijk met 1-3. Bij rust stond de ploeg al met 0-3 achter.

Bij Ajax ontbrak de scherpte. Bij de eerste goal liet van der Wiel zich te makkelijk aftroeven in de lucht door de jonge Lukaku. Na twintig minuten zorgde Lukaku ook voor de 0-2 na slecht uitverdedigen van Oleguer. Vlak voor rust leidden nieuwe fouten in de verdediging van Ajax de 0-3 in.

In de tweede helft kon Ajax eigenlijk geen moment meer terugkomen in de wedstrijd. Anderlecht kon het duel makkelijk uitspelen. Alleen Emanuelson deed iets terug in de slotfase door de 1-3 binnen te schuiven.




Tags

anderlecht lukaku arena emanuelson lucht oleguer scherpte uitverdedigen wiel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper