Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen financiele bijdrage Ajax aan Haarlem, mogelijk wel spelers

17 december 2009 09:48

Verslaggever: RvN

Vandaag heeft het bestuur van Haarlem een onderhoud met Ajax over de samenwerking. Op voorhand geeft Rick van den Boog al aan in De Telegraaf dat Ajax op een verzoek van Haarlem om een financiële bijdrage om de club te redden negatief zal antwoorden. "We gaan niet bijspringen op financieel gebied. De samenwerking tussen beide clubs is puur van voetbaltechnische aard."

Wel wil Ajax volgens De Telegraaf de mogelijkheid bespreken om enkele spelers in de winterstop naar Haarlem te sturen. Indien de club dan nog bestaat zou Ajax Haarlem daarmee willen redden van de laatste plaats en daarmee degradatie uit de eerste divisie.

Volgens De Telegraaf staan Lazic, Padt, Sarpong, Zeegelaar en Blind daarvoor op de nominatie, maar moet Ajax daarover nog spreken met die spelers zelf.




Tags

telegraaf bestuur bijspringen blind degradatie lazic nominatie onderhoud padt sarpong voorhand zeegelaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos