Transparent
Inloggen
Sluiten

Bodul: volgend seizoen basisplaats afdwingen bij Ajax

11 december 2009 10:57

Verslaggever: RvN

Darko Bodul is er alles aan gelegen om komend seizoen weer terug te keren bij Ajax. De aanvaller speelt momenteel op huurbasis bij Sparta. Hij gaat veel om met Sulejmani en Pantelic. Bodul tegenover Goal.com: "Het is fijn en handig om mensen dichtbij je te hebben in een vreemd land die jouw taal spreken. Pantelic geeft me veel aandacht en daar ben ik blij mee. Hij zegt dat ik mijn best moet blijven doen en geeft me adviezen. Die raad neem ik graag aan. Omdat hij ouder is, respecteren we hem enorm. Dat is normaal in onze cultuur, met Pranjic was dat precies hetzelfde. Pantelic heeft op hoog niveau gevoetbald, een advies van hem neem je gewoon aan."

"Ajax blijft voor mij nummer één. Volgend seizoen wil ik daar een basisplaats afdwingen." Een ‘Balkan-voorhoede’ met Sulejmani en Pantelic lonkt. Bodul lacht bij de gedachte. "Natuurlijk hoop ik met die jongens in een elftal te staan, maar bij Ajax is er goede concurrentie. Suarez is er ook nog, je weet niet wat er met hem gaat gebeuren. De beste jongens moeten spelen, maar met Sulejmani en Pantelic zal die concurrentiestrijd met een glimlach zijn."




Tags

bodul pantelic sulejmani balkan darko glimlach lonkt pranjic sparta suarez voorhoede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht