Transparent
Inloggen
Sluiten

Aanvaller Hernandez toch tegen Ajax

17 oktober 2001 15:49 - Politiken

Verslaggever: LD

FC K?benhavn-aanvaller Heine Hernandez zal waarschijnlijk toch tegen Ajax kunnen uitkomen in het UEFA-cupduel van komende donderdag. Lang zag het er naar uit dat de 35-jarige vedette, die door velen wordt gezien als de gevaarlijkste aanvaller van FCK, geblesseerd aan de kant zou moeten blijven. Voor de zekerheid wordt vandaag nog wel een MR-scan van zijn voet gemaakt.

Heine Hernandez
(© Politiken, Finn Frandsen)

FC K?benhavns trainer Hans Backe is blij, dat hij toch nog kan beschikken over de gevaarlijke aanvaller, die met zijn vier doelpunten in twee wedstrijden tegen Obelic FCK naar de tweede ronde van de UEFA-cup hielp. "Het is fantastisch om te zien, dat Heine weer kan trainen met de rest van de selectie. Na de training hem ik hem bij de selectie voor de wedstrijd tegen Ajax gevoegd", aldus de Zweedse trainer.

Meer op Politiken




Tags

hernandez fck heine uefa backe benhavn benhavns copy cupduel finn frandsen gevaarlijke hans obelic politiken scan vedette

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos