Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol: volgende trainer heeft het makkelijker

10 december 2009 19:05

Verslaggever: RvN

In De Telegraaf laat Martin Jol weten er trots op te zijn dat acht - soms zelfs negen - basisspelers afkomstig zijn uit de eigen jeugd. "De opleiding is nog veel beter dan ik dacht. Alleen stromen er nu voornamelijk verdedigers en middenvelders door. De laatste echte spits die doorbrak, is Patrick Kluivert. En Ryan Babel speelde aan de zijkant."

"Omdat de laatste jaren ook nog eens alle creatieve spelers zijn verkocht. Het gaat er nu om dat we het elftal weer een gezicht 'naar voren' geven. Ik zit er ook aan te denken om Christian Eriksen tegen NEC bij de selectie te nemen. Het vervelende is dat ik Ismail Aissati en Siem de Jong ook verder wil laten ontwikkelen en Eriksen écht een meerwaarde moet zijn. Als hij beter blijkt, is dat maar zo", aldus de trainer, die er een uitdaging in ziet om met de jeugd aan de slag te gaan en vertrouwen heeft in de toekomst. "Ik denk dat de trainer die hier over drie jaar komt het makkelijker heeft dan ik."




Tags

jol eriksen aissati babel doorbrak ismail jong kluivert telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht