Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax vandaag 24% meer waard na klapper op beurs

16 oktober 2001 23:12

Verslaggever: RvN

Ajax heeft vandaag na de presentatie van de jaarcijfers een enorme klapper gemaakt op de beurs. Na een aanvankelijk matte eerste reactie vloog het aandeel omhoog. het aandeel heeft zelfs enige tijd op een winst van maar liefst 40% gestaan te hebben uiteindelijk uit op een winst van 23,8% in een dag. dat betekent dat Ajax maar liefst 23,8% in waarde is gestegen. het aandeel staat nu op een koers van 6,50 euro.

Waar de forse stijging vandaan komt is eigenlijk enigszins onduidelijk nadat Ajax opnieuw een fors verlies presenteerde. De goede verwachtingen die Ajax uitsprak over het resultaat voor het komend seizoen (verwachting van verbetering operationeel resultaat van 20 tot 30%) gekoppeld aan de goede sportieve verwachting deed het aandeel omhoog spuiten.

Meer over koersverloop aandeel op DFT

Meer op




Tags

beurs klapper dft koers koersverloop matte operationeel spuiten uitsprak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal