Transparent
Inloggen
Sluiten

Adriaanse ziet FC Kopenhagen winnen

14 oktober 2001 16:59

Verslaggever: RvN

Ajax coach Co Adriaanse zag het Deense F.C. K?benhavn vanmiddag hoogstpersoonlijk met 0-1 winnen in de uitwedstrijd tegen Silkeborg IF. De Deense landskampioen, donderdag tegenstander van Ajax in de UEFA Cup, won met 10 man via een doelpunt in de 72ste minuut van Sibusiso Zuma. Na een half uur spelen moest Thomas R?ll Larsen met rood van het veld. 5 minuten voor tijd werd het evenwicht op het veld hersteld toen ook Silkeborg IF een speler met rood verloor. Kopenhagen blijft na de zege op de vierde plaats in de competitie.

Adriaanse was zelf polshoogte gaan nemen in Denemarken om de kwaliteiten van de ploeg goed te kunnen inschatten met het oog op de komende UEFA Cup tweestrijd.

Meer op




Tags

adriaanse kopenhagen silkeborg uefa benhavn denemarken hoogstpersoonlijk inschatten larsen polshoogte sibusiso tweestrijd zuma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos