Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Boog over staan op tribunes

26 november 2009 18:52

Verslaggever: RvN

In een interview met Ajax Life ging algemeen directeur Rik van den Boog onder andere in op vragen van fans over het staan op tribunes tijdens wedstrijden. Op de vraag of een optie is om de hele F-side te laten staan, liet Van den Boog weten: "Het zijn zittribunes, maar volgens mij staan ze al altijd. Tijdens de competitiewedstrijden zouden we van de F-side een staantribune kunnen maken, voor Europacupwedstrijden mag het niet. Maar we zijn aan het bekijken wat de mogelijkheden zijn. Dat moet in samenspraak met de Arena. Het is een dure ingreep. Maar het is ter sprake geweest."

Waarom krijgen stewards de opdracht om supporters te laten zitten tijdens een wedstrijd, terwijl ze daar al jaren lang staan? Rik van den Boog: "Staan mag zolang je een ander niet in de weg staat. Dan moet je gaan zitten. Dat zijn de huisregels, maar dat getuigt ook van respect. Een steward let daar op. Als een heel vak gaat staan, zal hij niet zeggen dat iedereen moet gaan zitten."

Meer: Ajax Life




Tags

life side arena europacupwedstrijden huisregels staantribune steward zittribunes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos