Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Boog: slechts vier clubs waar Suarez naar toe wil [video]

22 november 2009 16:48

De NOS had vandaag voor de wedstrijd een uitgebreid interview met Ajax algemeen directeur Rik van den Boog. De directeur gaat onder andere in op zijn eigen situatie en de geruchten rondom de financiele situatie bij Ajax.

Ook reageert hij op de geruchten over een mogelijk noodzakelijk vertrek van Suarez. "Als Ferguson op de stoep staat, dan doen we uiteraard de deur open. Dan mag hij een bod doen, maar het allerbelangrijkste is hoe Luis erin zit. Er zijn drie, vier clubs waar hij graag naar toe wil. Als een van vier die clubs komt, en hij is daar ontvankelijk voor, pas dan zijn we zover dat we met zo'n club zullen praten. Tot dat moment hoeven we dat niet en doen we het niet en zijn we allen maar blij dat hij voor ons speelt."




Tags

suarez ferguson nos ontvankelijk stoep

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze nice ogc overtal poster rossi sevic shogun steijn taylor text