Transparent
Inloggen
Sluiten

Haarlem blij met hulp Ajax

19 november 2009 19:28 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

De commercieel manager van HFC haarlem liet op Ajax.nl weten heel blij te zijn met de hulp van Ajax voor de actie Hart voor Haarlem. Onder andere laat Ajax zondag sponsors en potentiele sponsors van Ajax gratis toe bij Ajax-Heerenveen en geeft Van der Wiel zondag het startseizoen voor een smsactie richting de fans.

"Wij zijn natuurlijk enorm blij met deze fantastische steun van Ajax", aldus John Bekkering, commercieel manager van Haarlem. "We willen met zoveel mogelijke bestaande en nieuwe sponsors naar deze wedstrijd toe, waarbij we speciale sponsorpakketten hebben ontwikkeld voor bedrijven, die direct een enorme impuls geven aan de club. We verzamelen zondag in de businessclub van Haarlem, waar we een presentatie zullen geven over de huidige stand van zaken en waarbij we de toekomstvisie van de club zullen geven. Daarin gaat het niet alleen over het voetbalgedeelte, maar ook over de sociaal-maatschappelijke activiteiten en de jeugdopleiding van de club."

Meer op Ajax.nl




Tags

sponsors bekkering businessclub heerenveen hfc potentiele smsactie sponsorpakketten startseizoen toekomstvisie voetbalgedeelte wiel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam