Doelpunten Servië verkeerd doorgegeven, halve wedstrijd voor Sulejmani

19 november 2009 19:16

Woensdag was er al de nodige discussie over vanwege verschillende berichtgeving over de doelpunten van Jong Servië. Aanvankelijk werd aangegeven door onder andere de UEFA dat Sulejmani tweemaal gescoord had. Aan de UEFA waren echter de verkeerde namen van de drie doelpuntenmakers van de Serviërs doorgegeven. De Servische bond zorgde voor extra verwarring door wel de juiste doelpuntenmakers te melden, maar een daarvan toe te wijzen aan een speler die in die speelminuut al gewisseld zou zijn.

Sulejmani scoorde dus niet in de wedstrijd. Hij werd in de rust gewisseld, omdat de bondscoach hem naar eigen zeggen rust wilde geven omdat Sulejmani een belangrijke wedstrijd voor de boeg had aanstaande zondag met Ajax.

Op Ajax.nl ging hij daar verder niet op in, alleen op de hattrick tegen Noorwegen. "Dit geeft me veel vertrouwen. Het is heel belangrijk voor me om op deze manier verder te gaan. Vertrouwen krijg je door doelpunten te maken. De hattrick tegen Noorwegen heeft me dan ook zeker geholpen. Bovendien was deze hattrick extra mooi omdat mijn drie doelpunten een 0-2 achterstand goedmaakte. Ik ben blij dat ik mijn land op die manier heb kunnen helpen in de EK-kwalificatie."