Transparent
Inloggen
Sluiten

McClaren waarschuwt voor Ajax

7 november 2009 10:56

Op de officiële website waarschuwt McClaren voor de kracht van Ajax. “Ajax is in mijn ogen samen met PSV de absolute titelkandidaat. De traditie, de geschiedenis en de manier van spelen spreken in hun voordeel. Ajax is bovendien het best aanvallende team van de Eredivisie, met de absolute topscorer Suarez in de gelederen. Op lange termijn zullen ze daarmee in het voordeel zijn ten opzichte van de andere teams. Ook spelen ze sinds de komst van Jol heel goed georganiseerd. Er ligt een mooie uitdaging."

FC Twente is evenals Ajax bezig aan een sterke reeks. De laatste zeven competitiewedstrijden werden gewonnen en de laatste verloren thuiswedstrijd dateert van meer dan een jaar geleden. “We willen natuurlijk die reeks voortzetten, maar het wordt erg lastig. Ook vorig jaar hadden we een sterke periode, maar toen wist Ajax bij ons te winnen, we zijn dus gewaarschuwd. Het moet in ieder geval beter dan tegen FC Sheriff afgelopen donderdag, want tegen Ajax kom je dan niet weg met een overwinning.”




Tags

mcclaren waarschuwt eredivisie gewaarschuwd jol sheriff suarez titelkandidaat topscorer twente voortzetten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht