Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook spelers nemen het op voor Pantelic

2 november 2009 06:59

Verslaggever: RvN

Net als Martin Jol namen zondag na de wedstrijd ook diverse spelers het nadrukkelijk op voor Marko Pantelic. Van der Wiel tegenover De Telegraaf: "Dat Marko Pantelic bij elke verkeerde bal wordt uitgefloten, is tekenend voor het Ajaxpubliek. Hij verzorgt drie assists. Wat moet hij nog meer doen? Ik vind dit echt rot voor hem."

Emanuelson: "De kritische houding van de fans moet moeilijk zijn voor zo’n jongen. Natuurlijk zie ik ook dat hij wel eens onnodig balverlies lijdt, maar als aanspeelpunt, is Marko echt heel belangrijk voor ons. Én hij is een harde werker. Laten we niet vergeten dat hij maanden geen wedstrijd speelde, voordat hij hier kwam. Hij wordt elke dag beter."




Tags

pantelic marko aanspeelpunt ajaxpubliek balverlies emanuelson jol rot telegraaf uitgefloten verzorgt werker wiel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.256 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey derk elsimao gaal godts goedkopere handel hato henderson johanssen kiki kpmg kroes medic mislintat praag rensch rulli rvc sosa sutalo teze twente voorkennis vos wijs