Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wint in Alkmaar: 2-4

25 oktober 2009 16:22

Ajax heeft zondagmiddag de topper tegen AZ weten te winnen. In Alkmaar werd het 2-4 voor Ajax. Emanuelson, Suarez (2) en Van der Wiel waren de doelpuntenmakers voor Ajax.

Ajax had voor rust weinig in te brengen. AZ was veel gevaarlijker en had de meeste kansen voor rust. De ploeg kwam verdiend op voorsprong toen El hamdaoui scoorde uit een voorzet van Holman. Vlak daarvoor had Schaars al op de paal geschoten.

Na rust kwam er een ander Ajax op het veld. Onder leiding van Suarez draaide de ploeg de rollen om. In een tijdsbestek van acht minuten kwam Ajax van 1-0 achter naar 1-3. Eerst verraste Emanuelson van zo'n 35 minuten met een boogbal doelman Romero. Nog in dezelfde minuut zette Suarez Ajax zelfs op voorsprong. Zeven minuten later besliste Van der Wiel de wedstrijd door simpel de 1-3 te maken.

De wedstrijd was toen eigenlijk allang gespeeld. AZ kon na de 1-2 totaal geen aanspraak meer maken op een comeback. Ajax was vervolgens heer en meester. Voor de statistieken scoorden Suarez en Pelle nog.




Tags

suarez alkmaar emanuelson wiel aanspraak besliste boogbal hamdaoui heer holman pelle romero topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli footystats gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan