Transparent
Inloggen
Sluiten

Suarez: ik wil best praten over contractverlenging

25 oktober 2009 08:55

Verslaggever: RvN

Luis Suarez komt steeds meer in de belangstelling te staan van Zuid-Europese topclubs. Dit leidt tot steeds meer geruchten rond zijn persoontje. Zelf wil hij daar echter niets van weten, zo laat hij weten in De Telegraaf.

"Ajax is meer dan Luis Suarez. Ik vind ook dat mijn ploeggenoten wel eens tekort wordt gedaan. In een elftal levert iedereen zijn bijdrage en mijn opdracht is doelpunten te maken en te laten scoren. Als mensen zeggen dat een mogelijke transfer in de winterstop of blessure van mij het einde van de kampioensaspiraties betekent, vind ik dat respectloos naar de anderen. Tegen AGOVV en vorig seizoen hebben ze laten zien ook zonder mij te kunnen winnen."

"En bovendien: ik heb al tientallen keren gezegd dat ik dit seizoen sowieso afmaak en dat ik best met Ajax wil praten over contractverlenging. Ik weet niet waarom de journalisten dit niet willen horen."




Tags

suarez afmaak agovv kampioensaspiraties persoontje respectloos telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs godts hato henderson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam