Zlatan Ibrahimovic scoort voor Zweden

7 oktober 2001 18:29

Verslaggever: M

Zweden heeft zaterdagmiddag haar laatste WK-kwalificatiewedstrijd gewonnen. Op eigen veld werd Azerbaijan eenvoudig met 3 - 0 verslagen. Het laatste doelpunt viel in de 69ste minuut en kwam van de voet van Zlatan Ibrahimovic. 3 minuten eerder was de lange aanvaller van Ajax in het veld gekomen als vervanger van Marcus Allback (Heerenveen). Svensson en Larsson (pen) waren de andere doelpuntenmakers voor Zweden. Alle treffers vielen pas in de tweede helft van het duel. Zweden had zich eerder al verzekerd van een plaats op het WK.