Transparent
Inloggen
Sluiten

AZ irriteert zich aan De Zeeuw

23 oktober 2009 22:29

Ronald Koeman reageerde op de persconferentie van AZ voor het duel tegen Ajax geïrriteerd over de uitlatingen van De Zeeuw afgelopen week in Sportweek. De middenvelder gaf onder meer aan dat het voor hem geen verrassing is dat AZ dit seizoen moeizaam draait. Volgens De Zeeuw is de scherpte aan het wegglippen onder de nieuwe coach. "Ik vind de uitspraken van De Zeeuw niet netjes naar de club en de spelers van AZ. Ook is het niet respectvol naar de trainer. Ik vind het heel knap dat je na drie weken al zo’n oordeel over een trainer kan hebben. Hij zegt ook dat AZ hem mist en dat wij hem misschien wel te gemakkelijk hebben laten gaan. Dan wil ik het beeld nog wel even terugzien toen hij tegenover me aan tafel zat op het moment waarop AZ niet wilde meewerken aan zijn transfer. Ach, het is niet de eerste keer dat een speler zoiets doet. Ik heb een quote uit het interview in de kleedkamer opgehangen."




Tags

koeman respectvol scherpte sportweek terugzien wegglippen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli footystats gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan