Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wint met 2-1 van Dinamo Zagreb

22 oktober 2009 22:56

Ajax heeft goede zaken gedaan in de groepsfase van de Europa League. na twee keer een gelijkspel won Ajax thuis met 2-1 van Dinamo Zagreb. Suarez (penalty) en Rommedahl zorgden voor de doelpunten.

Ajax ging agressief van start en kwam al na drie minuten op voorsprong. Kovac haalde Suarez neer. Hij nam de penalty zelf en schoot hem feilloos binnen. Ajax domineerde het eerste deel. Halverwege de eerste helft werd de ploeg uit Zagreb gevaarlijker. Tot opgelegde kansen kwam het echter niet.

Ook na rust begon Ajax goed. Zo was Suarez een paar keer dicht bij zijn tweede, waarbij hij onder andere het houtwerk testte, en kreeg ook Pantelic een goede kans. Tien minuten voor tijd besliste Ajax eindelijk de wedstrijd. na een uitstekende rush van Suarez legde hij de bal goed voor voor Rommedahl. De invaller was goed voor zijn man gekomen en kon in het lege doel intikken. Ver in blessuretijd deed Dinamo Zagreb nog iets tegen voor de statistieken.




Tags

zagreb dinamo suarez rommedahl besliste houtwerk intikken kovac pantelic rush testte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos