Ajax wint met 4-0 van Willem II

17 oktober 2009 20:35

Ajax heeft zaterdagavond in de Amsterdam Arena een ruime zege behaald. Tegen Willem II werd het 4-0 voor de Amsterdammers. Ajax was daarmee nog zeer mild voor Willem II. Enoh, Sulejmani, Pantelic en Suarez waren de doelpuntenmakers voor Ajax.

Ajax had een zeer groot overwicht, eigenlijk gedurende de gehele wedstrijd. De ploeg kreeg een reeks kansen in de eerste helft, maar moest tot vlak voor het rustsignaal wachten alvorens de ploeg op voorsprong kwam. Toen was het Enoh die met een droge knal voor de openingstreffer zorgde. Daarvoor had doelman Aerts nog een behoorlijk ingeschoten strafschop van Suarez gestopt.

Na rust ging Ajax op dezelfde weg door en kreeg het opnieuw een reeks aan kansen. Eerst was het invaller Sulejmani die uit een vrije trap de voorsprong verdubbelde. In de slotfase konden de Ajax fans nog twee keer klappen voor doelpunten van Pantelic en Suarez van afstand.