Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Oranje wint, Van der Vaart alsnog geselecteerd

5 oktober 2001 22:43

Verslaggever: HN

Ajacied Rafael van der Vaart is alsnog bij de selectie van Oranje gehaald door bondscoach Louis van Gaal. De pas 18-jarige middenvelder is samen met Ruud Knol overgeheveld van Jong Oranje naar het grote Oranje, dat zaterdag tegen Andorra speelt. De Heemskerker heeft zijn selectie behalve aan z'n goede spel van de laatste tijd te danken aan de afzeggingen van Jerrel Hasselbaink en Bobby Petta.

Jong Oranje won vanavond, nog met Van der Vaart, van Sloveni? in een vriendschappelijk duel met 1-0. Enige doelpuntenmaker in het stadion van Sparta was Youssouf Hersi, de Ajacied die op uitleenbasis voor NAC uitkomt. Theo Janssen kwam ook in aanmerking voor een selectie maar raakte in Rotterdam geblesseerd aan z'n buikspier.

Meer op




Tags

oranje jong vaart afzeggingen andorra bobby buikspier danken doelpuntenmaker gaal hasselbaink heemskerker hersi janssen jerrel knol nac petta rafael sloveni sparta uitleenbasis youssouf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper