Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Boog: alleen halen transfervrije speler eventueel bespreekbaar in winterstop

16 oktober 2009 17:20 - Ajax.nl

Verslaggever: RvN

Bij de presentatie van de jaarcijfers liet financieel directeur Jeroen Slop weten dat Ajax ook in het huidige seizoen weer een negatief operationeel resultaat zal gaan behalen. "Dat komt omdat Ajax momenteel een Europa League-lichaam heeft met een Champions League-jas."

Volgens Slop betekent dat niet dat de club aan zal dringen op verkopen. "De technische staf is daar leading in. Als zij akkoord geven zullen wij iets doen. Eerder niet."

Andersom overweegt Ajax niet om spelers in de winterstop te halen, zo gaf collega directielid Van den Boog aan. "We beschikken over een grote A-selectie die uit 34 spelers bestaat en een zeer ervaren trainer en staf om die spelers beter te maken. We moeten wat dat betreft scherp aan de wind zeilen. Tenzij we een transfervrije speler kunnen contracteren die én direct inzetbaar én van toegevoegde waarde is. Die optie is bespreekbaar zodra een andere speler weggaat. Maar als gezegd is de techniek daar leidend in", aldus Van den Boog.

Meer: Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

bespreekbaar slop contracteren directielid jas leading operationeel wind zeilen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos