Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol blij met keuze voor Foppe de Haan bij Cape Town [update]

15 oktober 2009 07:18

Verslaggever: RvN

In De Telegraaf laat Martin Jol weten er een voorstander van te zijn dat Foppe de Haan wordt aangesteld als coach van Ajax Cape Town. "Foppe is natuurlijk niet de eerste de beste. Als hij het doet, ben ik er heel blij mee. Hij heeft bewezen een uitstekende trainer te zijn, die jeugd kan opleiden. En dat komt goed uit. We willen de samenwerking met Cape Town meer inhoud geven, omdat we daar een groot belang hebben."

[Update] Foppe de Haan heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een contract van acht maanden bij Ajax Cape Town. De coach wordt de opvolger van trainer Mushin Ertugal, die de satellietclub van Ajax heeft verlaten.




Tags

cape foppe town haan jol ertugal inhoud mushin satellietclub telegraaf voorstander

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.202 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alders arena berghuis bergwijn budgetten elsimao farioli henderson hendriks jetten jim kiki konadu kroes lenderink medic mislintat ocampos ofzo pasveer ramaj rijkhoff rugani schreuder sevic taylor telegraaf traore vos weghorst