Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol: Ajax heeft beste opleiding

14 oktober 2009 14:05

Verslaggever: RvN

Het nieuwe tabloid Pro Voetbal heeft in haar eerste editie een interview met Martin Jol. De krant suggereert daarin dat Ajax in de winterstop geen geld beschikbaar heeft voor versterkingen. Jol wordt daar echter niet over gevraagd.

De Ajax coach gaat wel in op de opleiding van Ajax. "Onze opleiding is beter dan waar dan ook. Maar de lat moet nóg hoger. Wij streven naar zo veel mogelijk eigen spelers in het eerste. Op iedere positie één van de beste spelers te hebben, dát willen we. Als dat lukt, heeft Ajax alleen incidenteel een Suárez van FC Groningen nodig."

"Ik ben bezig met te kijken waar de stagnatie in doorstroming in zit. Het gaat natuurlijk vooral om creatieve spelers, want die zijn de laatste jaren steeds verkocht. We hebben wel weer een ‘10’ lopen, Christian Eriksen, maar die is nog jong. Met Marvin Zegelaar en Lorenzo Ebecilio hebben we twee heel goede vleugelaanvallers in de opleiding. Florian Jozefsoon is een talentvolle rechtsbuiten en zo kan ik nog wel even doorgaan."

Het tabloid ligt sinds woensdag voor het eerst in de kiosk en is een wekelijkse uitgave.




Tags

jol tabloid ebecilio editie eriksen florian groningen incidenteel jong jozefsoon kiosk lorenzo marvin stagnatie suarez zegelaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht