Transparent
Inloggen
Sluiten

Pantelic succesvol voor Servië, Rommedahl naar WK

10 oktober 2009 22:51

Verslaggever: RvN

Servië heeft voor het eerst in de historie het WK weten te bereiken. Een 5-0 zege op Roemenië was meer dan voldoende voor de eerste plaats in de kwalificatie-poule. Marko Pantelic, opgeroepen in plaats van de geschorste Lazovic, had een grote rol bij de zege. Hij scoorde zelf de 2-0 en zorgde vervolgens voor twee assists.

Miralem Sulejmani deed gisteren al mee met Jong Servië. Zij wonnen met 2-0 van Jong Cyprus.



Net als Pantelic mag ook Dennis Rommedahl naar het WK. Denemarken plaatste zich na een 1-0 zege op Zweden voor het WK. Jakob Poulsen besliste elf minuten voor tijd de topper in Kopenhagen. Rommedahl stond in de basis.

Eyong Enoh won met Kameroen met 3-0 van Togo. Enoh viel een kwartier voor tijd in. Kameroen kan zich woensdag definitief voor de eindronde in Zuid-Afrika plaatsen. het speelt dan tegen Marokko. Concurrent Gabon treft Togo.




Tags

pantelic rommedahl enoh jong kameroen togo afrika besliste cyprus denemarken eindronde eyong gabon historie jakob kopenhagen kwalificatie lazovic marko marokko miralem poulsen roemenie sulejmani topper zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos