Transparent
Inloggen
Sluiten

Castillion hoopt op kans bij eerste elftal

29 september 2009 18:26

Verslaggever: RvN

Tegenover RTV Noord-Holland laat Jong Ajax spits Geoffrey Castillion weten te hopen op een kans bij het eerste elftal. Hij heeft daar echter zijn twijfels over. Vorig seizoen kreeg Darko Bodul nauwelijks kansen als spits van het tweede. Zelf doet hij het nu uitstekend bij Jong Ajax, maar zal af moeten wachten of hij in beeld komt. Castillion: "Er zijn de laatste jaren spitsen weggegaan, maar dan worden er nieuwe gehaald. Pantelic bijvoorbeeld. Ik snap Ajax niet en ik hoorde dat ze in de winterstop nog een spits wilde halen. We gaan wel zien wat er de komende jaren gaat gebeuren", zei hij, doelend op zijn eigen toekomst bij de Amsterdammers.

Meer: RTV Noord-Holland




Tags

holland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos