Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verslaat AGOVV: 1-2

24 september 2009 22:44

Ajax heeft zich geplaatst voor de derde ronde van de KNVB-beker. In de tweede ronde wonnen de Amsterdammers nipt met 1-2 van AGOVV Apeldoorn. Anita en eigen doelpunt van AGOVV zorgden voor de treffers van Ajax.

In een hele matige wedstrijd kwam Ajax voor rust niet tot scoren. In de 51ste minuut kwam Ajax op voorsprong. Vurnon Anita scoorde met een mooi afstandschot, waarmee hij de keeper totaal verraste. Tien minuten later leek het beslist toen Suart in eigen doel scoorde.

Een kwartier voor tijd werd het zelfs nog spannend toen AGOVV en penalty kreeg en op 1-2 kwam via Chadli. Vervolgens drong de eerste divisie club zelfs nog even aan voor de gelijkmaker.




Tags

agovv anita afstandschot apeldoorn chadli drong knvb nipt suart vurnon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom backup belofte berghuis bergwijn bravo brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson kiki meewerkt pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton tsja