Transparent
Inloggen
Sluiten

Coronel: Ajax loyaal aan van den Boog

24 september 2009 07:38

Verslaggever: RvN

Rik van den Boog staat niet onder druk bij Ajax vanwege zijn rol bij het faillissement van The Entertainment Group, waarover zoveel te doen is de laatste dagen. Dat meldt Uri Coronel vandaag in De Telegraaf. "Volgens onze kennis was de privé-persoon Rik van den Boog een passieve aandeelhouder op de achtergrond. Dat is legitiem, ook voor de directeur van Ajax als beursgenoteerd bedrijf. Meer weten wij niet en daarom heb ik nog steeds het volste vertrouwen in hem", aldus Coronel, die niet zo zwaar tilt aan eventuele imagoschade. "Als werkgever moet je tot op zekere hoogte ook loyaal zijn naar je personeel toe."

Van den Boog in een reactie over zijn rol bij TEG: "Ik had slechts negen procent van de aandelen en heb me niet met de dagelijkse leiding van TEG bemoeid. Het is vervelend dat ik een hoop geld heb verloren, maar zo heb ik bij bedrijven ook wel eens geld verdiend."




Tags

coronel teg aandeelhouder bemoeid beursgenoteerd entertainment faillissement imagoschade legitiem passieve personeel telegraaf uri volste werkgever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht