Transparent
Inloggen
Sluiten

Bekogelde spelersbus vergeet Adriaanse

1 oktober 2001 01:58 - Drentse Courant

Verslaggever: LD

De spelersbus van Ajax is bij het verlaten van het Oosterparkstadion bekogeld door woedende FC Groningen-supporters. De chauffeur van de spelersbus reed hals over kop weg, maar vergat hierbij Co Adriaanse. Hij moest met een andere auto naar Amsterdam.

Volgens de Groningse politie zouden de 'supporters' geprovoceerd zijn door Rafa?l van der Vaart, die zijn middelvinger zou hebben opgestoken naar de Groningers. Niet alleen de spelersbus was het doelwit van de hooligans, ook de enkele supportersbussen werden bekogeld met stenen en blikjes. Na afloop van de wedstrijd heerste een gespannen sfeer rond het stadion, en de ME moest er aan te pas komen om confrontaties tussen de supportersgroepen te voorkomen.

Meer op Drentse Courant




Tags

adriaanse bekogeld bekogelde blikjes chauffeur confrontaties doelwit geprovoceerd groningen groningers groningse hals hooligans oosterparkstadion opgestoken rafa stenen supportersbussen vaart vergat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht