Wisselend succes voor Ajacieden in WK-kwalificatie

6 september 2009 12:32

Verslaggever: M

Kameroen deed zaterdag goede zaken in het WK-kwalificatietoernooi. Gabon werd op vreemde bodem met 0 - 2 verslagen. In de tweede helft zorgden Emana en Etoo voor de treffers. Eyong Enoh mocht in de 78ste minuut invallen voor Webo.
Denemarken bleef op eigen veld in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Portugal overeind. In Kopenhagen deelden beide landen de punten door een 1 - 1 gelijkspel. Bendtner scoorde voor Denemarken. Dennis Rommedahl speelde de volle 90 minuten.
In Lima ging Uruguay verrassend onderuit in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Peru. 4 minuten voor tijd scoorde Rengifo de enige treffer van het duel. Luis Suarez speelde de gehele wedstrijd. Bruno Silva kreeg geen speelminuten.