Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol: Ajax haalt met Pantelic ander soort centrumspits

3 september 2009 19:37

Verslaggever: RvN

Martin Jol liet woensdag al weten verrast te zijn door de komst van Pantelic, die in verregaande onderhandelingen was met AS Roma. Dat ging echter niet door. pantelic is niet het type spits waar Jol eigenlijk naar op zoek was.

Jol in het Parool: ''We wilden Klaas-Jan Huntelaar heel graag terughalen, maar dat bleek onmogelijk. De meeste opties waren onbetaalbaar. Pantelic is dan misschien niet de centrumspits naar wie we zochten, maar als voetballer hoort hij wel thuis in een voor Ajax te duur segment van de markt. Op de komst van een spits van zijn kaliber had ik een paar weken geleden niet durven hopen. Ajax en Pantelic proberen van elkaar te profiteren. Daarom heeft Marko een contract van een jaar getekend. Hij kan zich in de kijker spelen en onze selectie krijgt een kwalitatieve impuls."

Meer: Parool:




Tags

pantelic jol centrumspits huntelaar kaliber kwalitatieve marko onbetaalbaar roma segment verregaande

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn branco brobbey calavaro elsimao farioli forbs gaal godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki lot mannsverk mikautadze nice ondermijnen passing riedewald sevic shogun tahirovic taylor very vos