Transparent
Inloggen
Sluiten

Jol had niet gerekend op komst Pantelic

2 september 2009 19:33

Verslaggever: RvN

Op Ajax.nl laat Martin Jol weten dat hij niet verwacht had dat Ajax Marko Pantelic zou kunnen strikken. "Hij heeft een grote status in Duitsland. Ik dacht daarom dat hij naar Engeland, Spanje of Italië zou gaan. Het is heel belangrijk voor ons dat we er een spits bij hebben. Pantelic is technisch heel begaafd, hij kan ook behoorlijk loopvermogen. En als je veertig goals scoort in de Bundesliga kan je ook wel wat."

Over de conditie van de aanvaller was vooraf veel te doen. "Hij is fit genoeg om een wedstrijd te beginnen’’, zegt Martin Jol op Ajax.nl. "Ik heb hem gezegd dat hij geen slechte indruk maakte. Ook volgens de fitnesscoach is hij fit."




Tags

jol pantelic begaafd bundesliga conditie duitsland engeland fitnesscoach marko

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal